Tesla Климатик,12000 BTU, клас A ++

TESLA Климатик,12000 BTU, клас A ++
TESLA климатик, 12000 BTU, клас A ++, антибактериален филтър, усещам, турбо функция, TA36FFML-1232IA, R32

TESLA Климатик,12000 BTU, клас A ++

Лесно почистване Тази функция активира процес в три стъпки: По време на охлаждането кондензът събира прах през процепите. След това вътрешното тяло се суши чрез нагряване и накрая вентилаторният режим премахва всякаква остатъчна влага, запазвайки уреда сух и предотвратявайки разпространението на бактерии. Иновативен и интуитивен климатичен контрол Температурният сензор, интегриран в дистанционното управление, кара климатика да регулира автоматично режима на работа. Тази функция осигурява интелигентен и независим начин за поддържане на оптимална температура в помещението.
Лесно почистване : Тази функция активира процес в три стъпки: По време на охлаждането кондензът събира прах през процепите. След това вътрешното тяло се суши чрез нагряване и накрая вентилаторният режим премахва всякаква остатъчна влага, запазвайки уреда сух и предотвратявайки разпространението на бактерии.
След охлаждане или изсушаване климатикът активира противогъбични функции за предотвратяване на растежа на гъбички и вредни бактерии и за поддържане на здравословна и приятна среда.
Автоматичен мониторинг и поддръжка

Климатикът следи избрани необичайни операции и автоматично идентифицира дефектни компоненти. Това ще покаже код за грешка на екрана, което ще направи поддръжката по-ефективна и икономична.

Първото впечатление е устойчиво : Поцинкованият метален лист и шест антикорозионни покрития гарантират, че външното тяло на климатичната система запазва приятен външен вид дори след продължително излагане на слънчева светлина и дъжд.

Превключете бързо от готино към удобно Турбо функцията позволява бързо охлаждане или нагряване чрез увеличаване на въздушния поток и скорост за достигане на желаната температура. Тази функция може да създаде комфортни условия за нула време.

Интелигентната технология ви позволява да се насладите на спокоен нощен сън Преди да достигне постоянна температура, климатикът автоматично повишава или понижава температурата с 1 ° C в рамките на първите 2 часа, за да приближи температурния режим на човешкото тяло до сън и да избегне нощното прегряване или охлаждане.

Лесно се наслаждавайте с натискането на един бутон Удобно дистанционно управление с лесен за използване дизайн, който лесно активира всички функции. Включва дигитален дисплей за директен достъп до настройки, текущи програми и промени в реално време.

Скрит екран и елегантен дизайн Дисплеят на устройството е скрит в контролния панел за елегантен и стилен външен вид, който допълва вашия избор на интериорен дизайн. LED дисплеят е лесно достъпен, но скрит за максимална естетическа привлекателност.
Лесно се наслаждавайте с натискането на един бутон Удобно дистанционно управление с лесен за използване дизайн, който лесно активира всички функции. Включва дигитален дисплей за директен достъп до настройки, текущи програми и промени в реално време.

Миещият филтър ефективно премахва вътрешната мръсотия и прах, почиства въздуха и минимизира миризмите и алергените. Филтърът се отстранява и измива ефективно, за да се осигури комфорт и хигиена у дома или на работното място.Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.