Майката на хвърления от мост Дариел: Чувствам се виновна

Бащата, който хвърли 4- годишния си син от мост край Габрово и заплаши да скочи след него, преди дни разлепил снимки по спирките в Габрово, за да издирва майката на детето – Поля Христова. Тя го напуснала и се покрила, а той започнал да я търси с обяви, на които сложил снимка на жената и детето и послание “Обичам те, мамо!”. Днес Поля Христова говори пред журналисти, съобщи „24 часа“ 

Майката на хвърления от мост Дариел: Чувствам се виновна

– Г-жо Христова, съболезнования, какво искате да кажете на бащата – убиец?

– Просто детето ми го няма, той го уби, хвърли го от моста. Това е вече факт. Просто този човек не искам да излезе от затвора. Не искам да го виждам ни жив, ни умрял.

– Страхувате ли се от него?

– Да, много.

– Колко често ви биеше?

– Всеки божи ден. Един два пъти ме е вкарвал в болница. Единия път имах счупено ребро, а втория – цялостен срив на тялото. Влачех се по земята.

-Защо не се оплакахте?

-От страх, защото ме заплашваше, че ще ме направи труп.

– Наркотици приемаше ли?

– Вече е факт, че е вземал. В полицията ми казаха. Аз не съм подозирала такова нещо. Той е и пласирал.

– Кога усетихте промяна в поведението му?

– Още откакто излезе от затвора през 2017 г. и се роди детето. лежа за промушване на двама души с нож. Той явно е бил тормозен ли, малтретиран ли там- не знам. Но за това аз нямам никаква вина. Аз му казвах да не ходи, да не се занимава с тези хора. Наръгал двама цигани и те си търсят правата. Води се едно дело и той влиза за 1.4 г. За добро поведение излезе след 8 месеца.

– Как оставихте детето при него, когато избягахте?

– Мислех да го взема чрез институциите, но той ме заплаши, че ако ни намери ще убие и мене, и детето. Въпреки това не съм очаквала, че може да посегне на детето.

– А той с детето как се отнасяше, него биеше ли го?

– Да, малтретираше го. Беше син по дупето. От „Закрила на детето“ идваха в детската градина. Беше предупреден да не го прави. Случи се миналия август. Тогава от детската градина видели сините и сигнализирали. Направо не знам тези две седмици, когато аз избягах, какво го е правил. Не искам и да си го мисля. Той е пълен изрод. Пълен убиец! Не искам да го виждам. Да гние в затвора и да умре там. Това искам аз, да го линчуват.

– Какво ще правите оттук нататък?

– Започвам нов живот. Задвижвам делото за детето. Ще държа до последно да се разбере какво се случи. Ако той го е направил, няма да излезе от затвора, осъден е вече.

– Чувствате ли се виновна, че не сте подали сигнал за тормоза?

– Да, чувствам се виновна. Чувствам се виновна, че не взех най-ценното нещо – детето си. Но от страх не го направих, защото знам какво ще следва. Той каза, че ще ме убие – мен, детето, а след това и него. Обаче той на себе си няма да посегне. Той не е способен на това да си посегне. Нека да страдат другите хора около него. Той последните месеци нито ми е внасял пари в къщи, аз бях мъжа в семейството. Малтретираше ме, риташе ме, биеше ме. От главата до долу бях обляна в кръв. Какво повече да говоря за тоя човек.

– Какво искате да кажете на всички жени, които са жертви и се страхуват да сигнализират?

– Да не ги е страх и да дават сигнали. Аз затова се укорявам. В момента съм силна, защото аз успях да победя един човек, но той ме съсипа. Уби детето ми.

-Какво се случи преди 10 дни, което преля чашата?

– Отново ме преби. Той не спира да ме удря, не спира да ме тормози сексуално по цели нощи. По време на секс ме бие. Удря ме с юмрук в главата. За мен това беше ад. Идва уикенда – ад, защото тогава съм вкъщи и трябва да съм с него.

-Къде се запознахте с Дилян?

-В една фирма, видях го, харесахме се. В началото аз имах силни чувства, обичах го, но сега чувствам омраза, ненавист. Ако го видя, може и да му посегна аз, с юмрук в главата. Той както ми нанасяше удари. След това, което причини на собственото ми дете, на което съм му дала живот.

Източник: http://kanal3.bg

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.