Шофьорът, убил Шабан Шаулич, бил без книжка

шабан шаулич

Нови подробности излязоха наяве за катастрофата на сръбската музикална звезда Шабан Шаулич, който загина вчера в Германия след свое участие, предаде сръбският вестник „Новости“.

Пиян шофьор е причинил катастрофата. Стана ясно, че той е бил и без книжка. 34-годишен мъж от Гютерслох е причинил катастрофата, удряйки се в автомобила, в който е бил Шаулич. Пред полицаите младият мъж заявил, че стесненият участък бил виновен за инцидента. Пътното платно е било стеснено заради ремонти.

Младият шофьор, който е бил пиян и без книжка, заявил, че шофьорът на сръбската звезда е загубил контрол над превозното средство и малко по-късно се е ударил в колата му. Според разследващите обаче именно 34-годишният мъж е виновен за катастрофата.

End of Season – Старт на лудия шопингEnd of Season - Старт на лудия шопинг

Освен трагично загиналия певец, в колата са били шофьорът 43-годишният Мирсад Керич, както и кумът на Шабан Шаулич – Слободан Стоядинович. Той непрекъснато е бил със звездата по време на концертите му. При катастрофата големият балкански изпълнител е получил сърдечен удар, който причинил смъртта му. Вследствие на ужасния инцидент по-късно е починал и шофьорът на Шаулич – 43-годишният музикант Мирсад Керич.

Източник: https://fakti.bg

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.