Проучва се възможността младата жена да бъде транспортирана у нас на 4 май

Семейството на онкоболната Теодора събра пари, за да я върне в България

Проучва се възможността младата жена да бъде транспортирана у нас на 4 май
Проучва се възможността младата жена да бъде транспортирана у нас на 4 май

Семейството на тежко болната Теодора, която се намира в бразилска болница, е събрало достатъчно пари, за да я върне у нас. Една от възможностите, които близките проучват, е младата жена да бъде транспортирана в България на 4 май.

По сметките на Теодора до момента са постъпили близо 100 хиляди лева. Кампанията по събиране на средства временно е спряна. Всеки, който има желание, може да продължи да подкрепя семейството финансово за предстоящи разходи по лечението.

32-годишната Теодора се бори с рак на гърдата. Преминала е всички стъпки на конвенционалната медицина, но безуспешно.

Заминава в края на март за Бразилия, за да търси изцеление с алтернативни методи при лечителя Жоао де Деус, Божия Джон в околностите на Сау Паулу. Състоянието ѝ обаче рязко се влошава, а съпругът ѝ я намира в болницата упоена.

За първи път пред камера застана представител на водача, организирал групата до Бразилия Кармен Лазарова. Твърди, че е поканила семейството на среща за уточняване на здравословното състояние на Теодора, но те не са се появили. Теодора се присъединила към групата в Бразилия, водена от друга жена, с която не успяхме да се свържем.

„Кармен не е провела среща с Теодора и семейството на Теодора, поради факта, че тя не е била техният водач”, заяви Анна Попова, адвокат на Кармен Лазарова.

Снимка: btvnovinite.bg

В интернет страницата на Кармен Лазарова се описва, че е обучена да предава енергия чрез специални движения на ръцете, с което да помогне за лечението на различни болести. Чрез прилагането на тези умения върху себе си Кармен Лазарова твърди, че е успяла да се излекува от рак. Защитничката на Лазарова не смята, че Теодора е била подведена, въпреки че думата „лечение” фигурира на много места в сайта.

„Организира групи, които търсят духовна трансформация, чрез която би се постигнало физическо лечение”, обясни Анна Попова, адвокат на Кармен Лазарова. На коментара ни, че сме видели, че са за хора, търсещи духовно и физическо лечение, тя заяви: „Може би е въпрос на интерпретации”.

Източник: https://btvnovinite.bg

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s