Подготовката за визитата продължава, тя ще бъде във връзка с честванията на Дните на славянската писменост и култура, добавиха от "Дондуков" 2.

Президентът Румен Радев ще посети Русия на 21 и 22 май

Подготовката за визитата продължава, тя ще бъде във връзка с честванията на Дните на славянската писменост и култура, добавиха от "Дондуков" 2.
Подготовката за визитата продължава, тя ще бъде във връзка с честванията на Дните на славянската писменост и култура, добавиха от „Дондуков“ 2.

Визитата на българския президент Румен Радев в Русия се очаква да бъде на 21 и 22 май. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава за ТАСС.

„Във времена на конфронтация трябва да се стремим да поддържаме диалога и да снижаваме напрежението“, коментира по-рано днес на лекция в УНСС президентът Радев в отговор на въпрос дали сега е моментът да се организира негова визита в Русия.

„Българският културен, световен и цивилизационен принос не може да става залог на политически конфликт. Точно във времена на конфронтация ние трябва да поддържаме диалога, трябва да търсим общите интереси в борбата с тероризма и как да снижаваме това напрежение. Така че в тази връзка мисля, че диалогът и каналите за диалог трябва да бъдат запазени. Основната цел на България е постигане на диверсификация – на газови и енергийни доставки като източници и като маршрути. В това отношение ние трябва да правим всичко възможно да получаваме отколкото може повече места и маршрути енергия – това означава по-голяма сигурност, повече опции и по-ниски цени. Затова България трябва да бъде активна в тези дейности“, заяви пред студентите държавният глава
Посещението на руския президент Владимир Путин обаче засега само се обсъждало и заради това не можело да се говори за определени дати, уточни президентът.

Източник: https://dariknews.bg/

 

 

 

Хладилник с 2 врати Star-Light
Хладилник с 2 врати Star-Light FDDV-213A+, 213 л, Клас A+, H 144 cм, Бял

emag.bg

Иноксов Хладилник Star-Light  с 2 врати  предназначен за кухня монтирането е стандартно, нетния му обем е 213 л,  Реверсивни врати , системата за охлаждане е статична , охладителния агент е R600a  с един брой компресор.

Нетния обем на хладилника е 171 л , Системата за размразяване на хладилника е автоматична.

С три броя рафтове :Отделение за зеленчуци & плодове Отделение за млечни продукти Поставка за яйца  + тава за лед материала на рафовете е от стъкло

Нетния Обен на фризера е 42 литра с автоматично размразяване на фризера 1 отделение .

Размерите са на височина е 144 см / ширина 54 см/ дълбочина  57 см/  с тегло от 39 кг

Нивото на шум е 42 децибела с енергиен клас А+ и климатичен клас  N, Годишната  енергийна консумация е 212 kWh, Дневния  разход на енергия е 0.58 kWh + Автономия без ток  14 часа

 

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s