Бащата на починалия във Великобритания бивш агент на руските спецслужби Александър Литвиненко, обясни защо разследването на случая "Скрипал" не е публично.

Бащата на Литвиненко: Няма никаква руска следа в случая „Скрипал“

Бащата на починалия във Великобритания бивш агент на руските спецслужби Александър Литвиненко, обясни защо разследването на случая "Скрипал" не е публично.
Бащата на починалия във Великобритания бивш агент на руските спецслужби Александър Литвиненко, обясни защо разследването на случая „Скрипал“ не е публично.

„Когато отровиха Саша, беше, както се казва, фейк, за да се покаже на целия свят „колко жестока е Русия и как тя смазва враговете си“. Сега, когато разбраха, че те са се оплели в лошо скроена лъжа, решиха да променят тактиката си. Ето защо те сега нищо не показват, а държат всичко в тайна, за да видят как ще реагира Русия. Ако наистина имаше, както се казва, руска следа, всичко щеше да е решено и показано отдавна“, заяви Валтер Литвиненко пред RT. Бащата на Литвиненко вярва, че, ако имаше руска следа в отравянето на сина му, този въпрос щеше да се обсъжда и до днес.

Превод: БЛИЦ

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s