47-годишният Севдалин Буюклиев и 26-годишният му син Марин са обвинени за убийството на бизнесмена Венцислав Маринов в Нареченски бани.

Разкриха убийството на бизнесмена край Нареченски бани

47-годишният Севдалин Буюклиев и 26-годишният му син Марин са обвинени за убийството на бизнесмена Венцислав Маринов в Нареченски бани.
47-годишният Севдалин Буюклиев и 26-годишният му син Марин са обвинени за убийството на бизнесмена Венцислав Маринов в Нареченски бани.

47-годишният Севдалин Буюклиев и 26-годишният му син Марин са обвинени за убийството на бизнесмена Венцислав Маринов в Нареченски бани. Те са задържани за 72 часа, а мотивът за престъплението е  неуредени търговски отношения, съобщи окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов на нарочен брифинг на прокуратурата и полицията по случая.

До момента е установено, че около 17 часа на 21 март убитият мъж е бил с бащата и сина в заведение в Нареченски бани, което са стопанисвали заедно. Между Севдалин и убития бизнесменвъзникнал скандал. Последвал ръкопашен бой, в който се присъединил и 26-годишният Марин.

Откриха труп на мъж край Нареченски бани

След кратко боричкане и удари в главата и тялото на Венцислав, той пада на земята почти без да дава признаци на живот. След това е издърпан в съседно помещение. Там единият от обвиняемите е държал краката на мъжа, а другият му е нанесъл удари с тъпи предмети в тила. При побоя Венцислав получава три черепно-мозъчни травми и една по-тежка в тила, от които умира.

След извършеното убийство бащата и синът се опитали да прикрият престъплението. Увили главата на починалия в найлон, а тялото в завеса от заведението, завързали трупа и го сложили в бидон, който затворили с тежък метален капак. Качили бидона в автомобил и го изхвърлили в река Чепеларска над село Косово.

Разкриват подробности за смъртта на мъжа, открит край Нареченски бани

Близките на убития бизнесмен започнали още същия ден да го търсят по телефона, който бил изключен. Тръгнали за Нареченски бани, където в стопанска постройка в близост до заведението открили захвърлена камера, която отнесли в София, за да бъдат разкодирани записите от нея. На 25 март те обявили Венцислав за издирване в 9-то РУ в София. На следващия ден разследващите намерили трупа на убития в реката и арестували бащата и сина.
Камерата е от заведението и е заснела побоя над бизнесмена. Обвинените за убийството Севдалин и Марин Буюклиев са я изтръгнали от мястото, където е била, боядисали стената и я захвърлили. Прикриването на следите от извършеното убийство не спира до тук.  Бащата и синът почистили помещението от кръвта, изгорили част от дрехите, с които са били, а друга – изпрали.

Източник:https://dariknews.bg

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s