Смартфон LEAGOO M9

Смартфон LEAGOO M9


  • Марка: Leagoo
Смартфон LEAGOO M9
Смартфон LEAGOO M9, инфинити 5 инча HD екран, 2GB RAM, 4-ядрен смартфон с 2 сим карти, 8MP двойна камера, Android 7, Цена (черен)
  • Кат. номер: LEAGOO M9

 LEAGOO M9, инфинити 5 инча HD екран, 2GB RAM, 4-ядрен смартфон с 2 сим карти, 8MP двойна камера, Android 7, Цена (черен)

sim.bg

Този модел съчетава най-добре съотношението цена-качество.

Смартфон LEAGOO M9, инфинити 5 инча HD екран, 2GB RAM, 4-ядрен смартфон с 2 сим карти, 8MP двойна камера, Android 7, Цена (черен)

Модaта през 2018г. са смартфоните с много тънки рамки и инфинити екран който покрива почти целия преден панел на телефона. Разбира се Leagoo M9 е точно такъв модел с 5.5 инчов HD екран с пропорция 18:9. Страхотните параметри и цена го правят номер 1 бюджетен телефон с 4 камери и 18:9 дисплей.

Благодарение на супер тънките рамки от всички страни, дисплея покрива 80% от цялата площ на телефона и в сравнение с номрлане телефон, вие имате 5.5 инчов с размерите на 5. Това е  тенденцията при смартфоните – всеки иска голям екран, но не телефон неудобен за носене.

За бързата работа на телефона се грижи 4-ядрен бърз процесор, подпомогнат от 2GB РАМ памет и 16GB вградена памет, а продължителността на работа е подсигурен от голяма 2850mAh батерия

Leagoo M9 може да се похвали не с 2 ,а с цели 4 камери (2 за селфи и 2 на гърба), те допълнително подпомагат формирането на изображение с правилни цветове и проникване на повече светлина в сензорите за да правите перфектните снимки. Освен това вторичната камера може да се използва за създаване на замъглен професионален ефект от камера.

За любителите на селфи снимките, освен двете камери имате и предна светкавица, която е изключително важна при нощни снимки в заведения ,дискотека или просто при разходка и липса на слъчева светлина.
Ето и част от техническите параметри

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s