Лаптоп Gaming Lenovo Y520-15IKBN

Лаптоп Gaming Lenovo с процесор Intel® Core™ i7-7700HQ

Лаптоп Gaming Lenovo Y520-15IKBN
Лаптоп Gaming Lenovo Y520-15IKBN с процесор Intel® Core™ i7-7700HQ up to 3.80 GHz, Kaby Lake, 15.6″, Full HD, IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA GeForce GTX 1050Ti 4GB, Free DOS, Black

emag.bgemag

Гейминг серията Lenovo Y извървя дълъг път от своето начало и занапред производителят ще използва името „Legion“ за своите геймърски лаптопи от среден клас. В това ревю ще разгледаме подобренията на 15-инчовата версия от гледна точка на дизайна, изработката, охлаждането, производителността и прочие.

За първи път 15-инчовата версия ще се предлага на значително по-ниска цена от предходните модели, но по-важното в случая е, че Legion Y520 разполага с IPS панел, който липсва при предложенията на Dell и Acer, предлагани на сходна цена (Inspiron 7567 и Aspire VX 15 ). От друга страна, оставаме скептични към охлаждането на Y520, защото в миналото сме наблюдавали проблеми като термален throttling при екстремно натоварване и прегряване по повърхността на интериора. Може би искате да знаете, че Legion Y520 е със стартова цена около 1800 лева и ще се окаже най-изгодният лаптоп към момента. Ще изчакаме да видим какво са приготвили от ASUS с GL553, но Y520 е чудесен избор.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s