Размисли и страсти за родни и световни лидери след едно коремно възлизане

Жорж Ганчев: Румен Радев е мъжко момче

Размисли и страсти за родни и световни лидери след едно коремно възлизане
Размисли и страсти за родни и световни лидери след едно коремно възлизане

Президентът Радев е едно изключение, президентът Радев е мъжко момче: трениран е за летец на изтребители и човек трябва да е наясно с какъв невероятен индивид си има работа – той го показа с едно движение онзи ден. По този начин Жорж Ганчев коментира в студиото на „Тази събота” коремното възлизане на лост, което държавният глава небрежно направи в костюм преди дни при посещение на военна база.

„Той е един щастлив човек, тъй като има кауза”, категоричен беше бившият лидер на Българския бизнес блок и бивш кандидат за президентския пост.

Според него отправеното послание е: „Здрав съм, желая да работя, имам енергия и не можете да се конкурирате с мен”. Ганчев смята, че това е насочено към тези, които хулят президента: „Омерзението на имиджа на президента, избран от цял народ, е една много позорна стъпка към дезорганизация на нашия народ, вместо към обединение”.

Той призова: „Държавния мъж е много умен и жената до него е много свястна. Това е голям успех за България. Ние трябва да му се радваме, да ги насърчаваме, да бъдат щастливи, като излязат пред света да цъфтят първо от лично щастие и второ – от гордост към Отечеството”.

Жорж Ганчев призна, че харесва и Бойко Борисов: „Той е полезен, дава добър пример за мъжкарство, макар че е самовлюбен до такава степен, че сам се ревнува”. Той призова премиера да стои повече у нас и да се занимава с българските проблеми, а не „да хвърчи по Балканите и в селото Брюксел”.

Анализът на бившия лидер на БББ обаче излезе далеч от границите на България. Според Жорж Ганчев „обединеният руски народ няма да се повлияе от никакви калинки от никакъв сорт, спонсорирани от юдеомасонската верига на Конгреса в Америка” и ще подкрепи Владимир Путин. В същото време „Барак Обама е много свястно момче (…) наистина желаеше да бъде полезен, но Америка не му позволи”, а „Доналд Тръмп е много специална птица, той е боец”.

Източник: https://btvnovinite.bg

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s