В пловдивския квартал "Столипиново" темата за убийството на рецидивиста Жоро Джевизов - Плъха продължава да е сред най- коментираните.

Жоро Плъха легна в гроба, а брат му започна да сипе закани срещу…

В пловдивския квартал "Столипиново" темата за убийството на рецидивиста Жоро Джевизов - Плъха продължава да е сред най- коментираните.
В пловдивския квартал „Столипиново“ темата за убийството на рецидивиста Жоро Джевизов – Плъха продължава да е сред най- коментираните.

В личният си профил, братът на Джевизов – Илия, категорично заявява, че ще съди както доктор Димитров, така и съпругата му. От текста се разбира, че причината за това са разказите на жената, които според него са лъжа. „Ще се борим до край за теб, братко”, пише Илия в профила си.

Самият Джевизов е осъждан цели 9 пъти за кражби, което на практика означава, че извършените от него престъпления са в пъти повече. Той има близо 30 регистрации за различни престъпления в полицията, но не всяко от тях е стигало до съда.  Дори негови съседи в квартала коментират, че махалата е пропищяла от него и всички си отдъхвали, когато влизал в затвора, за да излежи поредната си присъда. Както БЛИЦ съобщи, днес роднини и приятели погребаха Жоро Джевизов на гробищата на Рогошко шосе. В квартала имаше засилено полицейско присъствие, няколко патрулки на Шесто районно следяха да няма провокации.  Източник: Трафик нюз

Прочети повече в  https://www.blitz.bg/

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s