Професия мечта! Българин стана милионер от секс оргии

 Продукти за сексуално благополучие

Предприемчив българин прави луди пари от сексуални оргии! Нашенецът Иван Алексиев е превърнал в печеливш бизнес разкрепостените нрави на европейците. При това, всеки изкаран долар е абсолютно законен и с платени данъци, пише „Уикенд“.

От няколко години Иван живее в британската столица Лондон. Той е активен спортист, който през свободното си време обича да медитира и да гледа хубави филми. Името му напоследък нашумя в няколко посоки. Първо със скандалния ВИП клуб, в който членуват около 2000 души от всякакви раси и континенти, а за кефа да изпитват нестандартни и стандартни сексуални удоволствие си заплащат годишно по 20 000 паунда, което прави приблизително 44 000 български лева.

Второ – с туристическия кораб, който тръгва от Атина и плава по Средиземно море, а на борда му има 2250 места – до едно запълнени с пасажери, загорели за див секс. И трето, което според него е най-важно – че събраните средства от клуба и предстоящия концерт „Рок ин България”, който нашенецът възнамерява да организира на връх Деня на независимостта 22 септември на столичния стадион „Васил Левски”, отиват в подкрепа на фондация „Мами в нужда”, бранеща правата на мизерстващи български родители и деца сираци.

Алексиев споделя, че няма от какво да се срамува, защото срамни пари не съществуват, а компанията му се занимавала със „сексуално – социални експерименти”. Той е категоричен, че не е сводник, нито мъж, който набира лековерни момичета за проститутки. Няколко пъти дебело подчертава, че не нарушава нито един закон. „Годишният членски внос на всеки един член на клуба е 20 000 паунда. Два пъти в годината ние организираме събития в различни части на Европа като Шотландия, Ибиса, Дания и.т.н. За участие се записват година по-рано и пак се чака. Наши клиенти са политици, бизнесмени, банкери, двойки, висши ръководни кадри.

Няма да излъжа, ако кажа, че там са се решавали много политически конфликти или големи бизнес сделки, които са променили света . Водим политика на конфединциалност и тя не позволява да изнасям конкретни имена. Все пак организираме секс оргии, а не католически служби…

В момента сме организирали кораб, който тръгва от Атина. Пасажерите са 2 250 души. Свободни места няма. Всеки, който отива на този круиз, е запознат с правилата. Ще има купон, ще има секс, ще има контакти. На кораба няма табута, няма ревност. И с парите, които печеля от тази дейност, съм решил да правя рок концерт, да вдигна патриотичния дух на българите”, разкрива Иван Алексиев.

Източник: https://www.blitz.bg

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.