ОФЕРТА!Пералня Slim Beko WKY71033PTLYB3

 

Пералня Slim Beko WKY71033PTLYB3
Пералня Slim Beko WKY71033PTLYB3, 7 кг, 1000 об/мин, Клас A+++, Mini LCD, Бяла

 

Фотоапарат DSLR Nikon D3300

Пералня с предно зареждане с LCD дисплей ,центръфуга от 1000 оборота в минита, капацитет на зареждане 7 кг. Пералня Slim Beko модел WKY71033PTLYB3 е една от високите енергиини класове от A+++. Сред есктрите на Пералнята са програма допълнително изплакване и програма за предпране. Има 15 програми ето кой са те: Baby Protect Daily Express Expres – супер бърза Центрофуга + Отцеждане Изплакване Грижа за тъмни тъкани Ризи Бързо пране. Прогарами за памук, вълна, синтетика ,д еликатна програма , Смесена програма , Програма ръчно пране и Спортна програма.

Пералнята има и функции за безопасност Технология AquaFusion Автоматична настройка Ел. система за контрол на баланса Система за контрол на водния излишък, Програматор центрофуга , Информация на дисплея ,Оставащо време Програма отложен старт и Отстраняване на животинска козина.

24 месчна Гаранция за Физически Лица, Безплатна Доставка и Проверка на пратката.

 

Благодарение на това интелигентно решение на Веко космите от домашни любимци се отстраняват от прането по ефективен начин, решавайки един от основните проблеми на любителите на домашни животни.

Handwash Тази програма позволява безопасно да изперете деликатните тъкани, подходящи за ръчно пране, като коприна или кашмир. Създадена е специално за облекла, изискващи специални грижи, като бебешки дрешки или облекла на хора, които страдат от алергии или чувствителна кожа. Супер кратката експресна програма изпира 2 kg пране при температура 0-30 ºC само за 14 минути. Дори и най-обемното пране – одеяла, чаршафи, хавлии – могат лесно да се заредят през големия отвор.

Капацитет за зареждане 7 kg Гамата продукти Beko разполагат с различен капацитет на натоварване от 5 кг, 6 кг, 7 кг и 8 кг. Тази програма пере при 40 °C и се препоръчва за леко замърсения синтетични/памучни спортни дрехи. При избор на тази функция машината добавя цикъл на предпране и изплакване към обикновения цикъл.

Програма за спортни облекла Веко разработиха програмата за пране на спортни дрехи за онези, които обичат спорта и тренировките. Daily Express Програмата за ежедневно експресно пране е създадена да пере бързо леко замърсено памучно пране без петна, особено дрехи, които са носени само веднъж, като хавлии за баня, калъфи за одеяла, спортно облекло, ежедневни дрехи и др. Тази специална програма предлага по-малко механични движения, а температурата е установена на 40 ºC, за да се осигури минимизиране на повредите по ризите, за да могат да се носят по-дълго от обикновено.

Dark Care Време е да спрем да се тревожим за тъмните дрехи в пералните машини. Заедно със специалните програми, двигателят и допълнителната изолация на изключително тихата технология за пране улесняват избора. Изберете подходящият модел за вас, спрямо ежедневните нужди за пране. При обикновените перални машини, които нямат система за спестяване на перилни препарати, по време на перилния цикъл се губи значително количество от препарата, без да се използва.

Програмата за грижи за тъмни дрехи пере при половин натоварване и 30-40 ºC. Нагревател HI-TECH Нагревателният елемент е основен компонент на пералните машини. Новият нагревателен елемент на пералните Веко се характеризира с перфектна технология за покритие от никел, което води до 50% по-малка грапавост на повърхностите и осигурява отлична защита срещу корозия. Baby Protect С комбинираните си цикли на интензивно пране и изплакване тази програма осигурява отлични резултати.

Функция за отстраняване на косми от домашни любимци Веко разработиха интелигентно решение за любителите на животни с функция за отстраняване на косми от прането по време на перилния цикъл. Екологичната визия на Веко включва перални машини, които спестяват повече от 50% в сравнение с енергиен клас А+++.

Създава особено внимателно перилно действие, така че да се минимизира възбуждането и да се избегне свиването. Изключително голяма врата – 34 см Някои от пералните машини на Веко имат изключително голям отвор с размер 34 сантиметра. Специално разработената странична стена по технологията silent tech намалява вибрациите. Silent Care Почувствайте превъзходството на дизайна и тишината при работа на технологията Silent Tech на Веко. Програмата освен това позволява пране при всички температури между 0-90 ºC. Специално разработена, технологията AquaFusion™ в пералните машини на Веко помага да се възползвате максимално от енергията, водата и препарата. Технология AquaFusion Интелигентите перални машини на Веко позволяват да спестявате препарат за пране, както и енергия и вода.

Освен това намалява натрупването на котлен камък с 40%. Пералните машини Веко защитават природата, като акцентират върху непрекъснато развитие и проучване за създаване на устойчиво бъдеще. За тъмното пране се препоръчват течни перилни препарати или шампоан за вълна.

Отделение за течен перилен препарат Това специално отделение е създадено за използване на алтернативни препарати, подходящо е за течни и концентрирани течни препарати и дава възможност за използването им с опция за отложен старт. Програмата изпира при ниска температура и ниска скорост на центрофугиране с бавни механични движения и наливане на повече пода в цикъла на изплакване. Веко предлага специална програма за тъмно оцветени синтетични или памучни дрехи, която е подходяща за тъмни или цветни облекла с възможност за избледняване.

Нагревателят Hi–tech има удължен експлоатационен живот до 100 пъти в сравнение със стандартните нагревателни елементи. Можете да заредите пералнята при пълен капацитет и да изперете при 30 ºC само за 38 минути. Програма за ризи Веко разработиха специална програма за удължаване на живота на ризите.

Xpress Super Short Програмата е подходяща за малко количество леко замърсени дрехи без петна, като чорапи, хавлии, чаршафи и тениски, които са използвани само веднъж. Mix 40 Създадена за едновременно пране на синтетични и памучни дрехи при едно пране, тази програма може да пере едновременно синтетика и памук Енергийна ефективност A+++ Необходимостта да спестявате енергия и ресурси никога не е била по-важна от сега.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.