Хладилник с фризер Beko DBK 386 WDR+, 325 л, Клас A+

Хладилник с фризер Beko DBK 386 WDR+, 325 л, Клас A+, H 201 см, Диспенсър за вода, Бял

Хладилник с фризер Beko DBK 386emag

emag.bg

Хладилник с Фризер модел DBK 386 WDR има доста добри характеристики, общия обем в литри е 325 л, има и Led дисплей, енергоспестяващ със своя Клас A+, обема на фризера e 90 л, обема на хладилника е от 235л, Общия брутен обем е 350 л, годишния разход е на хладилнка с фризер е 281 kWh/год, има и дисенсър за Вода.

Има Автоматична система за размразяване рафответе на хладилника са 4 , има 7 поставки на вратата, сред допълнителните есктри е Отделението за зеленчуци и плодове.

Има Антибактериална система . Voice recorder Антибактериално покритие на дръжката и прилежащите гарнитури Active Fresh Blue Light и Функция SuperFrost

Хладилник с фризер модел DBK 386 WDR  е с поставка за бутилки и яйца.

….

Active Fresh “BlueLight”

Според проучванията от изследователите на Университета Bath SPA от UK, резултатите, звършени чрез константно излъчване на лъчи със синя светлина, колиеството на Витамин C от плодовете и зеленчуците е запазено почти същото. Така, плодовете и зеленчуците ще останат по-свежи и по-пресни по-дълго време.

Антибактериални уплътнения на вратите

Благодарение на антибактериалната добавка се предотвратява образуването на бактерии и плесени по повърхността на уплътненията.

Voice recorder

Вградения на вратата дисплей разполага с множество функционалниости: Записване и възпроизвеждане на гласови съобщения, Таймер (аларма) и часовник.

Дозатор за вода

това е едно специално устройство за охлаждане и дозиране на водата. Осигурява изключително лесен достъп, като е дозатора е разположен на вратат на хладилника. Освен това сигурността на това устройство е невероятна – достъпа за деца е забранен само с натискането на един бутон.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.